Routebeschrijving - GeuzenMiddenmeer

Routebeschrijving

Routebeschrijving


GeuzenMiddenmeer is zeer goed bereikbaar met de fiets, OV (tram, bus en trein) en auto. Voor de fietsen is er fietsenstalling bij het clubgebouw. Voor de auto is parkeergelegenheid. Vanaf daar circa 5 minuten lopen naar ons clubgebouw. Het clubgebouw ligt achter de hockeyvelden van HC Athena. Het is aan te raden om met de fiets of OV naar GeuzenMiddenmeer toe te komen. Dit in verband met grote parkeerdrukte in het weekend.

GeuzenMiddenmeer is gevestigd op Sportpark Voorland in stadsdeel Ooost te Amsterdam. Sportpark Voorland ligt tussen de Kruislaan/ Middenweg/ Station Amsterdam Science Park en de ringweg A10 Oost. 

Fiets
Met de fiets is GeuzenMiddenmeer vanaf alle kanten te bereiken door middel van vrij liggende fietspaden. Bij GeuzenMiddenmeer is voldoende fietsenstalling.
Vanaf Kruislaan: volg fietspad Radioweg, voor bruggetje linksaf, na 200 meter rechtsaf houten bruggetje over.
Vanaf Diemen: volg fietspad Radioweg, voorbij de Atletiekbaan na bruggetje rechtsaf. Na 200 meter rechtsaf houten bruggetje over.

OV
Tram 19, bus 40, 41, 320, 322, 327 (Halte Kruislaan), 10 minuten lopen.
Bus 40 (Halte Linnaeusparkweg), 10 minuten lopen.
Trein (Station Amsterdam Science Park), 10 minuten lopen.

Auto
Met de auto is GeuzenMiddenmeer te bereiken vanaf de ringweg A10 Oost, afslag Watergraafsmeer/Diemen (S113). Kom je vanuit richting Ring Noord/Oost, ga dan na de afrit direct rechts. Na 200 meter volgt na de fietsbrug links de parkeerplaats.

Kom je vanuit de richting Ring Zuid/West, ga dan eerst linksaf onder de snelweg door richting Middenweg en ga daarna direct rechts (alsof je weer de snelweg op gaat). Sorteer dan links voor onder het bord 'Sportpark Voorland'.

Na 200 meter volgt na de fietsbrug links de parkeerplaats. Vanaf daar 5 minuten lopen naar het clubgebouw.

Parkeren
Op het parkeerterrein geldt betaald parkeren (ma-za, 9-21 uur, 10 cent per uur, maximaal 4 uur). Parkeren langs het doodlopende Voorlandpad is verboden! Het clubgebouw van GeuzenMiddenmeer ligt achter de hockeyvelden van HC Athena. Houd rekening met grote parkeerdrukte in het weekend.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!