FC Utrecht

FC Utrecht

Vanaf het seizoen 2017/2018 zijn FC Utrecht en GeuzenMiddenmeer een samenwerking ingegaan. Op 5 februari 2017 heeft onze voorzitter Odie Strüwer het samenwerkingscontract tussen GeuzenMiddenmeer en FC Utrecht ondertekend.

Om de samenwerking te bekrachtigen is een thuiswedstrijd van FC Utrecht bijgewoond. Op de foto vlnr Michael van Leeuwen (Voetbaltechnische Zaken Jeugd), Odie Strüwer (Voorzitter), Paul Voois (Hoofd Jeugdscouting FC Utrecht), Jan Van Der Pol (Secretaris) en Rob Overkleeft (Hoofd Jeugdopleiding) 


In de samenwerking is onder meer vastgelegd dat wij in de toekomst gebruik kunnen maken van de kenniswebsite van FC Utrecht en dat FC Utrecht één of meerdere gezamenlijke themabijeenkomsten zal organiseren. Voor FC Utrecht bestaat door de samenwerking de m
ogelijkheid om onze meest getalenteerde jeugd proef te laten draaien in de Domstad. Een ander voorbeeld van hoe onze samenwerking eru
it gaat zien is het jaarlijks terugkerende WINterEvent! Hierbij kunnen meisjes en jongens van 6 t/m 13 jaar voor twee dagen voetbalplezier bij GeuzenMiddenmeer terecht. Wij hopen op een mooie en vruchtbare samenwerking!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!