Kleding

Kleding

Het officiële Hummel ® clubtenue van GeuzenMiddenmeer bestaat uit:

  • Rood/zwart shirt (verticale strepen), met GeuzenMiddenmeer logo op linkerborst
  • Zwarte broek
  • Zwarte kousen met rode rand

Het dragen van het officiële Hummel ® wedstrijdtenue tijdens de wedstrijden is verplicht. Het officiële Hummel ® clubtenue is - evenals andere voetbalkleding- en accessoires - exclusief verkrijgbaar bij sportwinkel 100% Football Amsterdam.

Teamponsoring van individuele teams is natuurlijk ook mogelijk. Wil je een team sponsoren? Neem dan contact op met de Sponsor commissie.

GeuzenMiddenmeer Kledinglijn

100% Football Amsterdam is de exclusieve leverancier van het officiële Hummel ® clubtenue van GeuzenMiddenmeer. Wat de naam al doet vermoeden is dat de winkel een compleet assortiment kan aanbieden en altijd beschikt over de nieuwste modellen van onder meer Nike en Adidas.

GeuzenMiddenmeer leden ontvangen 10% ledenkorting op alle voetbalkleding- en accessoires. 100% Football Amsterdam vind je hier. Altijd op de hoogte blijven van de laatste collectie? Volg 100% Football Amsterdam dan op Instagram.

GeuzenMiddenmeer heeft al jarenlang een hechte samenwerking met 100% Football Amsterdam en is onze vaste partner en leverancier van het officiële Hummel wedstrijdtenue. Daarnaast kun je in de sportwinkel terecht voor trainingspakken, voetbalschoenen en andere voetbalkleding- en accessoires.

Sinds 1 september 2015 is 100% Football Amsterdam Hoofdsponsor Jeugd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!