Aanmelden senioren - GeuzenMiddenmeer

Aanmelden senioren

Aanmelden senioren

Dit aanmeldformulier is voor senioren. Veldvoetbal en zaalvoetbal. Zaterdag en zondag. Mannen en vrouwen. 35+, 45+ en 55+. Inschrijven gaat snel en gemakkelijk via dit formulier. Je aanmelding wordt door de ledenadministratie in behandeling genomen. Vul het formulier online in, en druk op verzenden. Zodra het aanmeldformulier door de ledenadministratie is ontvangen, word je op de wachtlijst geplaatst. Daarover krijg je van de ledenadministratie een bevestiging per e-mail. Wanneer er plaats is binnen een team, zal de desbetreffende teamleider contact met je opnemen. Pas als je plaatsing definitief is geworden, wordt ook de incasso voor contributie-inning via ClubCollect actief. Voor vragen over de inschrijving kun je een e-mail sturen naar ledenadministratie@geumid.nl.

Ben je student, mail dan een kopie van je studentenkaart naar ledenadministratie@geumid.nl om in aanmerking te komen voor studentenkorting op je contributie.

GeuzenMiddenmeer is een club waar vrijwilligerswerk essentieel is voor het goed functioneren van de club. Daarom verwachten we van leden en ouders van jeugdleden dat ze allemaal hun steentje bijdragen. Als je je in dit aanmeldformulier opgeeft als vrijwilliger, vermeld dan duidelijk bij vrijwilligerstaak en opmerkingen voor welke functie je dat wilt doen.

Aanmeldformulier senioren

Persoonlijke gegevens
Legitimatie (identificatie via geldig legitimatiebewijs is verplicht bij aanmelding van leden vanaf 16 jaar en ouder)
Contactgegevens
De hoogte van de contributie wordt jaarlijks vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering. De rekeninghouder verleent tot wederopzegging machtiging aan GeuzenMiddenmeer om elk verenigingsjaar het contributiebedrag en eventuele aan het lidmaatschap verbonden bijkomende kosten (zoals boetes) af te schrijven. ClubCollect verzorgt de contributie-inning. Van ClubCollect ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot de factuur. Hier kun je aangeven of je ineens wilt betalen via iDEAL, of wilt betalen in één of vier termijnen. Wanneer je kiest voor betaling in termijnen, dan machtig je ClubCollect om te incasseren van je bankrekeningnummer. Beëindiging van het lidmaatschap kan alleen geschieden aan het eind van elk verenigingsjaar (uiterlijk 1 juni) en dient per e-mail aan ledenadministratie@geumid.nl te worden doorgegeven.
Voetbal ervaring

Vrijwilligerstaken

Privacy


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!