Laatste nieuws - GeuzenMiddenmeer

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Gezocht: leden voor de sponsorcommissie

22 januari 20:45  Als bestuur zien we heel wat kansen voor extra inkomsten voor de club. Zowel subsidies als adverteerders op nieuwe duurzame boardings met zonnepanelen. We zouden graag een nieuwe commissie van 3 tot 5 mensen oprichten om deze kansen te gaan grijpen. Doe je mee?

11x gelezen

In memoriam Ton Bastiaenen

18 december 16:30  Op 12 december is Ton Bastiaenen op 69-jarige leeftijd overleden. Hij speelde bij de veteranen 45+ 2 Ton Bastiaenen volgde in het kielzog van zijn oudste broer Louis de weg naar de Rooms Katholieke Vereniging Wilskracht S.N.L. en startte in de junioren. meer »

410x gelezen

Liesbeth Sterk overleden (63 jaar)

3 december 17:45  We ontvingen het bericht dat oud-Geuzenlid Liesbeth Sterk op 63-jarige leeftijd is overleden

190x gelezen

GeuzenMiddenmeer gaat aan de slag met Taakie

12 november 12:00  Op de ALV aangekondigd, wij willen graag onze leden, ouders van jeugdleden en vrijwilligers nog beter leren kennen! Dat doen wij met behulp van Taakie, een slimme, snelle en leuke online tool. Door het stellen van slechts een paar vragen, krijgen wij een goed beeld van al die unieke types die onze club rijk is. Al meer dan 200 clubs werken met Taakie.meer »

100x gelezen

jeugdtrainers gezocht!

7 november 18:15  Voor verschillende teams jongens en meiden zoeken we nog trainers. De trainers die wij zoeken hebben de vaardigheid en om plezier in het voetbal over te brengen en spelers individueel en als team beter te maken. Tevens kan de trainer het voor iedere voetballer uitdagend maken. meer »

110x gelezen

dinsdag 8 november, ALV, voor leden en ouders.

25 oktober 13:15  Kom meepraten over jouw club. Dinsdag 8 november. Twee a drie aanwezigen per team stellen we zeer op prijs.

121x gelezen

Laatste kans om in te schrijven voor de Clubvoetbaldagen bij GeuzenMiddenmeer

1 oktober 19:45  Beste ouders, verzorgers en voetballers van GeuzenMiddenmeer, De Clubvoetbaldagen in de schoolvakantie zijn perfect om de voetbalskills een boost te geven. Veel van onze leden weten dat inmiddels omdat ze al een keer in Amsterdam hebben meegedaan. Deze dagen zijn super gaaf voor elke speler (jongens en meisjes) van 6 t/m 13 jaar. Elke avond slapen de kinderen gewoon thuis. meer »

93x gelezen

Het wedstrijdprogramma voor 4 en 5 februari

2 september 9:45  Hier vind je het programma voor komend weekend: meer »

592x gelezen

We mogen weer....

28 augustus 15:45  We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. De scholen gaan weer beginnen en ook de sportaktiviteiten bij de clubs en dus ook bij GeuzenMiddenmeer met de keeperstrainingen. Ook in dit nieuwe seizoen gaan we als keepers trainen op de volgende tijden en op veld 1 en we beginnen op DINSDAG 30 AUGUSTUS : - 17.00-18.00 uur : 08 / 09 - keepers/sters ; - 18.00-19.00 uur : 013 t/m 019 - keepers/sters. Mocht de trainingstijd je niet uitkomen, dan gaan we in overleg met je over een andere tijd. Mochten er nog vragen zijn, stuur dan een mail naar : keeperstraininggmm@gmail.com Mede namens de assistent-trainers wensen wij iedereen een fijn en leerzaam seizoen toe. De keepers/sters en hun ouders zullen met regelmaat de Nieuwsbrief voor Keepers per mail ontvangen en mochten er nog andere geinteresseerden zijn dan horen wij dat graag. Keepersgroeten.........Inge Rehorst, keepers-coordinator GeuzenMiddenmeer

126x gelezen

In Memoriam Eric Lindenkamp

2 augustus 18:00  Op 28 juli overleed Eric Lindenkamp, oud-speler van GeuzenMiddenmeer. Seniorenteam 45+2 schreef een in memoriam... meer »

387x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!