Laatste nieuws

Laatste nieuws

Makkelijk sparen voor je club

20 september 22:00  Er zijn twee mooie acties voor clubs. En jij kan meedoen! Zowel supermarkt Albert Heijn als Vomar zijn clubs goedgezind. Bij Albert Heijn gaat het specifiek om voetbalclubs en duurt de actie 3 weken, tot 3 oktober. Bij Vomar gaat het om alle clubs en is er geen actieperiode. meer »

42x gelezen

Alles wat je wilt weten over de keeperstraining

19 september 22:30  Beste keepers, keepsters en ouders, hier is ’ie dan... de allereerste nieuwsbrief voor iedereen die het keepersvak een warm hart toedraag! Inge Rehorst, de nieuwe keeperscoördinator, stelt zich aan jullie voor.meer »

61x gelezen

Meiden gezocht!

19 september 22:00  Zowel ons eerste damesteam, Vrouwen 1 (zaterdagselectie) als Vrouwen 2 (zondag), MO19, MO17 en MO15 kunnen nog speelsters gebruiken.meer »

56x gelezen

Clubvrijwilligers: welke rol past bij jou?

12 september 15:30  Om dit seizoen weer soepel te laten verlopen, kunnen we de hulp van spelers en/of ouders goed gebruiken. Samen zijn we de club! Hieronder een lijstje met rollen die we nodig hebben. Kies de rol uit waar jij goed in bent!meer »

47x gelezen

Kom 22 september naar de Algemene Ledenvergadering!

9 september 8:30  Op woensdagavond 22 september om 20.00 uur houden we de jaarlijkse ALV in het clubhuis. Er zijn een paar bestuurswisselingen en we krijgen een nieuwe voorzitter. Het nieuwe bestuur zal haar plannen presenteren. Ook de plannen voor het Nieuwe Clubhuis worden met jullie gedeeld, zowel qua gebouw als financieel. Heel graag horen we jullie reactie hierop. Kom dus naar de club of praat mee vanuit huis (via Zoom)!meer »

42x gelezen

VR 35+ 2 speelt thuis tegen TOS VR 35+ 1: (1-3) 3 – 5

8 september 21:00  Op een zinderende bijna gesmolten plastic pampa openen de Geuzen vrouwen de competitie 2021/22 tegen een geduchte tegenstander. De aftrap is historisch in de zin van waar was jij toen er weer voor het eerst werd gevoetbald na de corona lockdown?meer »

60x gelezen

De Clubvoetbaldagen komen er weer aan!

8 september 21:00  Beste voetballiefhebbers: nu de scholen pas net weer zijn begonnen, lijkt de herfstvakantie nog erg ver weg. Maar hij komt sneller dan je denkt er weer aan. Tijdens de herfstvakantie wordt er weer een voetbalkamp georganiseerd in samenwerking met Clubvoetbaldagen. Voor snelle inschrijvers is er een speciale kortingsactie!meer »

38x gelezen

Heren 2 zondagselectie zoekt trainer

6 september 21:15  Het tweede elftal van de zondagselectie van Geuzenmiddenmeer is per direct op zoek naar een ambitieuze trainer. Help jij het team bij hun ambitie om te promoveren dit jaar?meer »

96x gelezen

Denkend aan Odie Strüwer (vervolg)

30 augustus 22:00  Enthousiast, teamspeler, bemiddelaar, met hart voor de ander en oog voor kansen. Huidige bestuursleden, voormalige bestuurcollega's en teamgenoten van het Walking Football-team vertellen hoe zij zich Odie Strüwer zullen blijven herinneren...meer »

106x gelezen

In memoriam Odie Strüwer

28 augustus 15:15  Deze week bereikte ons het bericht dat Odie Strüwer - tot januari 2019 voorzitter van GeuzenMiddenmeer - na een heel kort ziekbed is overleden. We zijn als bestuur ontzettend geschrokken, Odie heeft veel voor onze club betekend. Daarom plaatsen we hierbij een eerbetoon en informatie over zijn uitvaart. Meer herinneringen aan Odie volgen nog... We zullen je missen, Odie! We wensen Bé, Puck, Ted, Joosje en Ward heel veel sterkte met dit verlies.meer »

475x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!