Laatste nieuws

Laatste nieuws

gezocht: kantinecoordinator (doordeweeks)

17 juni 11:00  We zijn als GeuzenMiddenmeer voor komend seizoen op zoek naar een kantinecoördinator. Heb jij overdag tijd en heb je kennis van de horeca en wellicht een hart voor voetbal? Lees dan verder!meer »

32x gelezen

De jaarlijkse juni-ouderavonden

10 juni 8:45  Op 20, 21 en 22 juni zijn de jaarlijkse ouderavonden in de kantine. Maak kennis met de ouders van je team en bestuursleden, hoor hoe GeuzenMiddenmeer werkt, verdeel samen de teamtaken en geef je op voor één van de verenigingstaken. Want, we zijn een vereniging en we doen het met zijn allen! Er komt een grote commissie Jeugdzaken volgend seizoen die allerlei dingen wil gaan aanpakken in het jeugdvoetbal. Maar ook in andere commissie kunnen we slimme koppen en handige handjes goed gebruiken.meer »

282x gelezen

Is jouw team al ingeschreven voor Sixentoernooi op 18 juni?

27 mei 10:00  Na twee jaar afwezigheid is hét Sixentoernooi van GeuzenMiddenmeer er weer: op 18 juni 2022! Dit is hét familie- en vriendentoernooi voor jong en oud, vrouwen en mannen. Per team moet minimaal één speler lid zijn van GeuzenMiddenmeer. De wedstrijden zijn tussen 10:00 en 14:00 (pupillen) en tussen 11:00 en 16:30 (senioren). Daarna volgt de prijsuitreiking (voor pupillen eerder op de middag) en natuurlijk de niet te missen traditionele kipsaté.meer »

274x gelezen

In memoriam: Kees Oudheusden (1953-2022), lid Walking Football-team

15 mei 15:00  Tot ons verdriet is op 7 mei Kees Oudheusden overleden, die al vanaf de oprichting van ons Walking Football-team heeft meegedaan. Kees kwam als 12-jarige junior in 1965 bij de Geuzen en speelde later onder meer in het eerste seniorenelftal. Nog weer later speelde hij voor VVGA en Zeeburgia, om in 2018 weer bij GeuzenMiddenmeer terug te keren in het Walking Football-team.meer »

403x gelezen

Wil jij voetballen bij de gezelligste club van Amsterdam-Oost?

13 mei 13:45  We hebben na de zomer nog plek voor nieuwe seniorenteams die op zondag willen spelen. En GeuzenMiddenmeer kan ook individuele spelers nog goed gebruiken bij diverse teams. Dat geldt zowel voor vrouwen en mannen en op elk niveau!meer »

182x gelezen

donderdag 2 juni ALV & brainstorm

9 mei 19:15  Heel graag benutten we alle creatieve denkkracht van leden, spelers en ouders. Hoe komen we tot een nieuw clubhuis? Kom naar de ALV met 2 mensen van jouw team en denk mee! De agenda vind je hiermeer »

68x gelezen

Steun je club, lever nu gratis je oude frituurvet in!

6 mei 12:30  Samen met Green Oil Recycling is GeuzenMiddenmeer begonnen met het inzamelen van gebruikt frituurvet/olie. Frituurvet is een waardevolle grondstof voor bijvoorbeeld biobrandstof. Als club krijgen we daarom een vergoeding voor het ingezamelde frituurvet. En je draagt zo bij aan een schoner milieu! Help je mee?meer »

60x gelezen

Meld je nog snel aan voor Vrienden&Vriendinnendag op 22 april (7-12 jaar)

14 april 17:45  Nog nooit een balletje getrapt of juist al veel voetbalervaring? Vrijdag 22 april 2022 organiseert GeuzenMiddenmeer een open Vrienden&Vriendinnendag voor jongens en meisjes van 7 tot 13 jaar. Jullie zijn van harte welkom om mee te doen, ook als je geen lid bent van onze club. Kom vooral lekker sporten en ervaren hoe leuk voetbal is. Vind je het leuk om te leren keepen? Dat kan ook, tijdens onze speciale keepersclinics!meer »

85x gelezen

Ouders, help je ons?

11 april 19:00  Ouderparticipatie bij Geuzenmiddenmeer-jeugd Niet zo lang geleden stond GMM bekend om zijn hoge ouderparticipatiegraad en gezelligheid. Naast teamtaken (teamleider, fluiten, vlaggen, en trainen) werden ook verenigingstaken samen opgepakt. Door de corona-lockdowns is daar de klad in gekomen. Competitie werd onzeker, opzeggingen en ouders die niet meer welkom waren op het sportpark. Vorig seizoen waren er veel onderlinge wedstrijden en geen jeugdtoernooien. We draaiden in klein jeugd-gezelschap door en elk nieuw seizoen was de nieuwe teamindeling op tijd af om alle nieuwe teams bij de KNVB in te schrijven.meer »

51x gelezen

Gunnen we onze kinderen weer een eigen jeugdtoernooi? Ja, toch!

5 maart 16:45  Op deze mooie dag denken we aan de toernooien die we vaak in mei en juni organiseren. Het zou toch leuk zijn als we dit jaar weer een jeugdtoernooi en/of een apart meidentoernooi organiseren binnen GeuzenMiddenmeer. Leuk voor onze teams en goed voor de clubkas. We zoeken daarom 3 tot 5 ouders die dit samen willen organiseren. Er is nog geen datum, wel een draaiboek en een vader (Tjeu Leatomu) die dit eerder gedaan heeft en die graag een nieuw team inwerkt. Communicatie en andere clubs uitnodigen, catering uitdenken en op de dag de boel goed laten verlopen. Vind jij het leuk? Vele handen maken licht werk en zonder de inzet van ouders geen toernooi.. Meld je aan via jeugd@geumid.nl of bestuur@geumid.nl of stuur een appje naar Victor (06-4939 3493) of Johan (06-4740 9733)

94x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!