Laatste nieuws - GeuzenMiddenmeer

Laatste nieuws

Laatste nieuws

zondag 21 mei was het klusdag op de club

22 mei 9:15  Wat een mooie klusdag was het en wat is er veel werk verzet! We hebben nu o.a. een loungeset buiten, een spellenkamer, een prachtige teamfotowand, een georganiseerde EHBO, een opgeruimd en georganiseerd voorraadhok, een bijgewerkte website en een nieuw systeem voor gevonden voorwerpen. Veel dank aan alle werkers!

26x gelezen

Waarschuwing: fiets niet alleen naar de club

21 mei 9:00  Rondom Sportpark Middenmeer zijn de afgelopen tijd meerdere kinderen beroofd. Ze worden klemgereden door mannen op scooters waarna ze worden gedwongen hun waardevolle bezittingen af te geven. Ook een 14-jarig lid van GeuzenMiddenmeer was slachtoffer. We adviseren onze leden daarom ook om waardevolle spullen thuis te laten en in groepjes te fietsen. AT5 maakte er een item over en het Parool schreef er over. https://www.at5.nl/artikelen/220568/bezorgdheid-rondom-overvallen-sporters-in-watersgraafsmeer-ik-vind-het-vreselijk

66x gelezen

Keepersochtend bij GeuzenMiddenmeer

14 mei 18:00  Het einde van het seizoen 2022/2023 nadert en daarom willen we voor onze keepers nog een speciale keepersochtend organiseren waaraan ook keepers/sters kunnen deelnemen van andere clubs uit Amsterdam. Deze keepersochtend zal gehouden worden op ZONDAG 4 JUNI 2023 van 10.00-12.00 uur. De deelname aan deze ochtend is gratis en de keepers/sters die willen deelnemen kunnen zich inschrijven via het speciale emailadres : keepersochtend.4juni.gmm@gmail.com en er kunnen maar 30 keepers/sters aan deelnemen. Ook hebben we een gastkeeperstrainer : Damian Ranzijn van PSV Onder voorbehoud ziet het programma er als volgt uit: 09.30 - 09.45 uur : bijeenkomst trainers ; 09.45 - 10.00 uur : ontvangst deelnemers en opening; 10.00 - 10.15 uur : gezamenlijke warming-up ; 10.15 - 11.00 uur : technische oefenvormen in kleine groepjes ; 11.00 - 11.10 uur : korte pauze ; deelnemers zelf drinken meenemen; 11.10 - 11.30 uur : keepers-spelvormen 11.30 - 12.00 uur : keepersdemonstratie door Damian Ranzijn, o.a. keeperstrainer van de vrouwen van PSV in Eindhoven; aansluitend een korte lezing over het keepersvak met gelegenheid tot vragen stellen, deze aktiviteit zal naar gelang de weersomstandigheden buiten of binnen plaatsvinden. 12.00 uur : afsluiting van de keepersochtend. Eventuele vragen over deze keepersochtend kunnen gesteld worden via het emailadres zoals eerder aangegeven. Inge Rehorst, keepers-coordinator GeuzenMiddenmeer

67x gelezen

Peter van Leeuwen koninklijk onderscheiden

3 mei 23:15  Op 26 april is een lid van GeuzenMiddenmeer benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Peter van Leeuwen is jarenlang bestuurslid geweest van De Geuzen als voorzitter en als penningmeester. Daarnaast heeft hij veel andere taken verricht voor de vereniging. De koning heeft Peter benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau 2023. De burgemeester van Ouderkerk heeft de onderscheiding uitgereikt. Peter is, na Jan van der Pol en Dick Spruitenburg, de derde persoon die mede door het vele vrijwilligerswerk bij onze vereniging, of een voorloper daarvan, koninklijk onderscheiden is. Van harte gefeliciteerd, Peter! https://www.ouder-amstel.nl/Home/Nieuws_en_actualiteiten/Nieuws/2023/April/Lintjesregen_in_Ouder_Amstel_drie_inwoners_benoemd

59x gelezen

De Clubvoetbaldagen weer een groot succes!

3 mei 22:45  Heel veel blije ouders en 90 blije kinderen hebben drie dagen veel plezier beleefd tijdens de ClubVoetbalDagen. Dank Wouter Boone en team voor jullie inzet!meer »

27x gelezen

Vacature jeugdadministratie

17 april 14:15  We hebben een vacature voor een belangrijke jeugdfunctie. Per 1 juli stopt Vera Spaans bij de ledenadministratie jeugd. Wie wil het van haar overnemen? Het gaat door het jaar heen vooral om het bijhouden van de mail van aanmeldingen. Die zet je door naar de jaarcoördinatoren of plaats je op de wachtlijst. In april / mei bewaak je het proces van de teamindelingen. Het daadwerkelijke indelen wordt door de jaarcoördinatoren en trainers gedaan. De opvolger vindt dus een glanzende nieuwe teamindeling en een lege inbox. En uiteraard werkt Vera je in. De vereniging zijn we met zijn allen, we doen praktisch alle taken op vrijwillige basis met elkaar. Voor deze taak zoeken we dan ook een vrijwillige vader of moeder. Voetbalt jouw kind met plezier bij ons, wil je iets voor de club doen en heb je interesse in deze taak die gewoon vanuit huis kan? Mail naar jeugd@geuzenmiddenmeer.nl

31x gelezen

Nu inschrijven: 24 juni Camping GeuzenMiddenmeer!

10 april 0:45  Op zaterdag 24 juni opent camping GeuzenMiddenmeer weer! We hebben plaats voor 20 tenten en 50 kinderen uit de teams Onder 9 t/m Onder 14.meer »

484x gelezen

Ferry van der Meulen wordt hoofd jeugdopleiding (HJO)

24 maart 23:15  We zijn verheugd dat Ferry van der Meulen terugkomt bij Geuzenmiddenmeer als hoofd jeugdopleiding. Tot het einde van dit seizoen zal Ferry op de achtergrond helpen bij de voorbereiding van het nieuwe seizoen. In het nieuwe seizoen is hij te vinden op de club op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Ferry heeft al een lange geschiedenis bij de club en was hier al eerder aan het werk tot en met 2021. Voor veel leden is hij dus al een bekend gezicht. We kijken uit naar zijn inbreng en wensen hem veel plzier en succes bij GeuzenMiddenmeer.

144x gelezen

Suse van Kleef op bezoek bij de meiden van GeuzenMiddenmeer: ‘Heb plezier, het veld is van jullie!’

20 maart 21:30  Ze is bekend van radio en televisie, maar woensdag 15 maart was ze gewoon in de kantine van GeuzenMiddenmeer: oud-voetballer en sportcommentator Suse van Kleef. Daar vertelde ze over haar eigen voetbalcarrière en haar verdere loopbaan in de sport. Hoe ze als kind het enige meisje was op haar voetbalclub in Zaandam, en toen dus uiteindelijk maar op hockey ging. En hoe ze later, als tienjarige, in contact kwam met Buitenveldert, waar wel meidenteams op sterkte waren. “Ik dacht dat ik het enige meisje was dat goed kon voetballen!”

62x gelezen

Clubvoetbaldagen in de vakantie weer bij GeuzenMiddenmeer!

27 februari 14:30  Deze mei- en zomervakantie organiseert GeuzenMiddenmeer, samen met Clubvoetbaldagen, weer drie gave voetbaldagen op 01, 02 en 03 mei, op 24, 25 en 26 juli en op 28, 29 en 30 augustus in Amsterdam. Tijdens dit gave voetbalevenement zijn niet alleen de leden van GeuzenMiddenmeer welkom. Iedereen (jongens en meisjes) van 6 t/m 13 jaar uit de regio kan meedoen!meer »

69x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!