Laatste nieuws - GeuzenMiddenmeer

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Sinterklaas was te gast bij GeuzenMiddenmeer!

Vandaag, 30 november 13:00  Maar liefst 44 kinderen, mini's en O8 spelers waren woensdagmiddag bij de club aanwezig voor het Sinterklaasfeest bij de club. Ouders, veel dank voor de medewerking, Sint Kees en Piet heeft genoten! Jullie kinderen hopelijk ook.

27x gelezen

LED-toernooi op 20 december!

22 november 23:15  Heb je wel eens gevoetbald in het donker? De velden zijn met LED verlicht, de bal is met LED verlicht en de spelers dragen een verlicht hesje. Het toernooi is 7x7, op een veldje van 25x40 meter. Om blessures te voorkomen, gelden de regels van zaalvoetbal, dus geen fysiek contact. Op 20 december gaan we dit doen bij onze club, voor de categorieën jeugd O14-O16, jeugd O17-O19 en voor senioren, zowel vrouwen als mannen. Kijk voor een impressie van het LED-voetbal op https://ledsvoetbal.nl Let op, regel zelf je tegenstanders: denk aan de bevriende clubs uit de buurt en gebruik je netwerk. Of een ander GMM-team natuurlijk. Om het extra gezellig te maken, zorgen wij voor lekkere hapjes, soep, warme choco en glühwein. Aanmelden, graag voor 10 december via toernooien@geuzenmiddenmeer.nl/ Deelname is gratis.

35x gelezen

terugblik ALV

15 november 11:00  Gisteren, 14 november, was de halfjaarlijkse ALV van onze vereniging. De sfeer was goed en de volgende punten zijn besproken: 1. Stand van zaken vereniging 2. Financieel jaarverslag en begroting 3. Renovatieplan Clubhuis 4. Plannen komende periode De gouden schoen is postuum toegekend aan Sam van Grondelle. Dames Zat 1 zal de schoen aan de familie geven. meer »

105x gelezen

De borden-challenge is on!

13 november 21:45  Alle seniorenteams worden uitgedaagd om de sponsorborden langs veld 1 en 2 te verkopen. We hebben 29 teams, hoeveel borden zou dat kunnen opleveren? Wat moet je doen? Van 15 november tot en met 31 december loopt de challenge. Bel je werkgever, je vorige werkgever, vraag die vriend met een start-up, vraag je ondernemende moeder, vraag je buurman en geef ze die kans om hun naamsbekendheid te vergroten. Ze krijgen voor €500* een bord langs het veld, en hun logo op website en in nieuwsbrief in 2024. En we nodigen alle sponsors uit voor de sponsorborrel in het voorjaar. Het winnende team is dan natuurlijk ook uitgenodigd. Wij bestellen en betalen het bord. * een driejarig contract: in jaar 2 kost het €400, in jaar 3 €300. Vul dit formulier in als je een sponsor hebt gevonden --> meer »

101x gelezen

zoon van oud-lid Martin Poel overleden

10 november 11:45  Afgelopen weekend heeft ons het verschrikkelijke bericht bereikt dat een zoon van Martin Poel, oud-speler van de heren zaterdag 2 tijdens een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. Hij was pas 11 jaar, hij was vaak met zijn vader op de club en zelf een getalenteerd jeugdlid bij TOS Actief. Wij willen de familie en vrienden heel veel sterkte wensen in deze tijd. Bestuur GeuzenMiddenmeer

116x gelezen

ALV voor alle leden en ouders

8 november 15:45  Op dinsdagavond 14 november praat het bestuur je graag bij over het reilen en zeilen van onze vereniging. Leden en ouders zijn van harte welkom. We verwachten van elk team minimaal één afgevaardigde, twee of drie zou nog fijner zijn.

42x gelezen

informatiebijeenkomst voor ouders

1 november 9:15  Op woensdag 15 november organiseren Carlos en Ferry een info-avond voor ouders van O8 t/m O13. Omdat er vanuit de ouders de vraag kwam wat er allemaal komt kijken bij een voorbereiding van de wedstrijd. Maar ook de wedstrijd zelf en na de wedstrijd, Op een interactieve manier gaan we jullie hier in begeleiden. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor alle (hulp)trainers en coaches. meer »

36x gelezen

Sam van Grondelle overleden

18 oktober 22:45  We zijn opgeschrikt door het afschuwelijke bericht over de geliefde trainer en coach van onze Vrouwen Zaterdag 1, Sam van Grondelle. Hij is in de nacht van zaterdag 14 en zondag 15 oktober ongelukkig te water gekomen en heeft het niet overleefd. Zijn lichaam is op 18 oktober door de politie gevonden. Hiermee is een afschuwelijk periode waarin heel veel mensen in onzekerheid verkeerden over zijn lot tot een droevig einde gekomen.meer »

14429x gelezen

Het wedstrijdprogramma voor 25 en 26 november

30 september 9:45  Hier vind je het programma voor komend weekend: meer »

1466x gelezen

5 jaar Walking Football bij GeuzenMiddenmeer

24 september 2:45  Jo Haen schreef over het jubileumtoernooi van onze Walking Football. Op de site van vriendenvanwatergraafsmeer.nl Woensdag 5 september jl. was het precies 5 jaar geleden dat bij GeuzenMiddenmeer op sportpark Voorland o.l.v. OldStars-trainer Sonny Silooy de kick-off was voor de eerste wedstrijd Walking Football. Het was een initiatief van Kees Zijp en Rein Fransen van TOS-Actief. Het weer werkte toen niet mee, de regen kwam met bakken uit de lucht met zelfs af en toe een flinke onweersbui, maar dat mocht de pret niet drukken. meer »

87x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!