Laatste nieuws

Laatste nieuws

Nieuwe trainingstijden en met Pasen vrij!

2 april 18:45  Nu de avondklok een uurtje naar achter is opgeschoven, zijn ook de trainingstijden veranderd. Het nieuwe trainingschema vind je in dit bericht. Vrijdag 2 april t/m maandag 5 april zijn er geen activiteiten op de club. Dinsdag 6 april kunnen jullie weer! meer »

84x gelezen

Geuzenmiddenmeerleden werken aan hun skills bij RM Soccer Academy

28 februari 10:45  Steeds meer leden van Geuzenmiddenmeer weten de weg naar de voetbalschool op zondagochtend te vinden. En daar zijn we trots op! Benieuwd hoe jij ook met korting kunt kennismaken met deze voetbalschool?meer »

90x gelezen

Coronaversoepelingen: tot 27 jaar onderlinge partijtjes

28 februari 10:15  Vanaf woensdag 3 maart mogen de jonge senioren onder de 27 jaar weer onderling sporten. Bekijk het schema met trainingen en onderlinge wedstrijden.meer »

114x gelezen

Schrijf je in voor de Clubvoetbaldagen (juli en augustus)

19 februari 14:30  Dit jaar organiseren we alweer voor het 7e jaar op rij de Clubvoetbaldagen voor alle enthousiaste jongens en meiden in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar. Als lid kun je vanaf nu inschrijven. Wees er snel bij!meer »

87x gelezen

Team MO19 zoekt keeper

2 januari 18:00  MO19 gaat eerste klasse spelen, zodra de competitie weer hervat kan worden. Het team is nu op zoek naar een keepster. Doe mee aan een proeftraining als jij dat wel ziet zitten!meer »

151x gelezen

Nieuwe editie De @ftrap is uit!

4 november 21:00  Heb je 'm gezien in je mailbox, de laatste versie van ons clubblad De @ftrap? Die praat je bij over onder andere: de aankomende online ledenvergadering op 18 november, het opknappen van de kantine, de uitslag van de enquête onder leden over een rookvrije club en nog veel meer! meer »

174x gelezen

Nieuw clubhuis zoekt constructeur en projectleider

27 oktober 12:00  Een enthousiaste ploeg vrijwilligers is in oktober aan de slag gegaan met de eerste fase voor onze droom, een nieuw clubhuis. Hiervoor zoeken we nog 2 vrijwilligers: een constructeur en een projectleider.meer »

143x gelezen

Een Veteraan vertelt...

25 oktober 20:15  Bijna een halve eeuw geleden telde Amsterdam twee betaald voetbalclubs, te weten F.C. Amsterdam en die andere uit de Watergraafsmeer...meer »

113x gelezen

Coronamaatregelen vanaf 13 oktober: geen wedstrijden meer, jeugdtrainingen gaan wel door

13 oktober 21:00  Nu landelijk extra coronamaatregelen zijn aangekondigd, heeft de club besloten dat alle wedstrijden en trainingen voor senioren per direct worden stopgezet. Ook de jeugdcompetitie staat voorlopig on hold.meer »

870x gelezen

Download deze handige Team-app!

19 september 13:00  Met de app Mijnsportteam.com kun je alles rondom je team regelen. Deze app is ontwikkeld door onze eigen Zondag 5 en heeft nu al 5000 gebruikers door het hele land!meer »

94x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!