Aanmelden jeugd - GeuzenMiddenmeer

Aanmelden jeugd

Aanmelden jeugd

Dit aanmeldformulier is voor jeugdleden. Van de mini's tot en met O19. Jongens en meiden. Inschrijven gaat snel en gemakkelijk via dit formulier. Je aanmelding wordt door de ledenadministratie in behandeling genomen. Vul het formulier online in, en druk op verzenden. Zodra het aanmeldformulier door de ledenadministratie is ontvangen, word je op de wachtlijst geplaatst. Daarover krijg je van de ledenadministratie een bevestiging per e-mail. Wanneer er plaats is binnen een team, zal de desbetreffende jaarcoördinator contact met je opnemen. Pas als je plaatsing definitief is geworden, wordt ook de incasso voor contributie-inning via ClubCollect actief. Voor vragen over de inschrijving kun je een e-mail sturen naar ledenadministratie@geumid.nl.

GeuzenMiddenmeer is een vereniging waar een actieve houding van ouders essentieel is voor het goed functioneren van de club. Lees daarom hier hoe we werken en wat we van je verwachten.  

Aanmeldformulier jeugd

Persoonlijke gegevens ouder / voogd
Persoonlijke gegevens kind
Legitimatie (identificatie via geldig legitimatiebewijs is verplicht bij aanmelding van leden vanaf 16 jaar en ouder)
Contactgegevens
De hoogte van de contributie wordt jaarlijks vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering. De rekeninghouder verleent tot wederopzegging machtiging aan GeuzenMiddenmeer om elk verenigingsjaar het contributiebedrag en eventuele aan het lidmaatschap verbonden bijkomende kosten (zoals boetes) af te schrijven. ClubCollect verzorgt de contributie-inning. Van ClubCollect ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot de factuur. Hier kun je aangeven of je ineens wilt betalen via iDEAL, of wilt betalen in één of vier termijnen. Wanneer je kiest voor betaling in termijnen, dan machtig je ClubCollect om te incasseren van je bankrekeningnummer. Beëindiging van het lidmaatschap kan alleen geschieden aan het eind van elk verenigingsjaar (uiterlijk 1 juni) en dient per e-mail aan ledenadministratie@geumid.nl te worden doorgegeven.
Stadspas
Voetbal ervaring

Vrijwilligerstaken ouder / voogd

Privacy


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!