OldStars walking football - GeuzenMiddenmeer

OldStars walking football

OldStars walking football

   

Voetbal zonder te rennen, zonder fysiek contact, zonder keepers en zes tegen zes. OldStars walking football groeit in populariteit en steeds meer voetbalverenigingen omarmen deze beweegvorm voor 55-plussers. Ook GeuzenMiddenmeer.

OldStars walking football is een variant op het reguliere voetbal, afkomstig uit Engeland. Bij dit speltype mag er alleen gewandeld worden en dus niet gerend. Dit om blessures te voorkomen en 55-plussers de mogelijkheid te bieden om zo lang mogelijk te kunnen blijven voetballen.

De nadruk ligt op het positiespel en het is het de perfecte variant voor mensen die lang niet hebben gevoetbald of nu pas willen beginnen met voetbal. Plezier en sociale contacten staan bij OldStars walking football voorop. GeuzenMiddenmeer omarmt het initiatief en gaat de vorm in het spelaanbod toevoegen. Op naar een leven lang voetbal voor iedereen. Klik hier voor een foto-impressie.

Inmiddels bieden ongeveer 250 Nederlandse amateurverenigingen OldStars walking football aan. De landelijke kartrekker, het Nationaal Ouderenfonds, werkt voor de landelijke uitrol samen met de KNVB en de Eredivisie.

Ben jij of ken jij iemand van 55+ die interesse heeft in OldStars walking football? Neem dan contact op met Kees Zijp, hij is het aanspreekpunt voor de spelvorm binnen GeuzenMiddenmeer.  

Voor meer informatie, clubs, kennis en nieuws over deze populaire beweegvorm kun je hier terecht.

walking.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!