Datum

2 september 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Vierdeklasser GeuzenMiddenmeer heeft zondag 2 september verloren van derdeklasser AWPC 1. De ploeg van Carlos Alarcon Vidal, die deze zomer meerdere versterkingen heeft aangetrokken, verloor op een zonnige zondagmiddag met 0-2.

Carlos Alarcon Vidal geeft naderhand aan te kunnen leven met de uitslag. ''Gezien de omstandigheden, kunnen we leven met de uitslag. Maar, we hadden meer verdiend. We begonnen chaotisch aan de wedstrijd, maar dat hebben we gaandeweg hersteld. Zeker na de wissels''. Hiermee doelt de hoofdtrainer op de vakantiegangers en ziekenboeg, die momenteel van de beginnende seizoenspijntjes proberen te herstellen.

De thuisploeg begon chaotisch aan de wedstrijd, waardoor AWPC al in de 5e minuut wist te scoren. Via een individuele actie aan de linkerkant, wist AWPC met een rollertje de 0-1 op het scorebord te zetten. Ook in de minuten daarna wist AWPC een aantal keren gevaarlijk voor het doel van de thuisploeg te komen, maar vergat zichzelf te belonen.

In de 25e minuut was het de beurt aan de thuisploeg, die via een goede combinatie op de rechterflank tussen Taufieq en Hendrik de bal aflegt op Aziz. Zijn schot eindigde echter naast het doel. Na een korte drinkpauze was het toch AWPC die een aantal keren gebruik kon maken van de individuele fouten van de thuisploeg. De ploeg uit Amersfoort laat de 0-2 wederom op zich wachten.

Na de rust is het GeuzenMiddenmeer die, via een schot van spits Etkin, sterk uit de kleedkamers lijkt te komen. Het ontbreekt in de kansen daarna echter aan de laatste pass. In de 82e minuut was het wederom Etkin die de bal vanaf rechts goed voor wist te leggen. Middenvelder Bas, die inmiddels goed voor z'n man was gekomen, schoot vanaf dichtbij naast het doel.

Diep in de blessuretijd was het toch AWPC die de 0-2 eindstand op het scorebord zet. Via een goede actie en voorzet van de rechtsbuiten, schiet de spits van de uitploeg koelbloedig het tweede doelpunt van de middag tegen de netten.