Bloedstollende bekerwedstrijd tegen De Meer eindigt in gelijkspel

Datum

15 september 2018 11:00

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag was een van de meest spannende wedstrijden in tijden. De druk lag hoog want de tegenstander, de Meer, is ook wel het oude clubbie van velen uit ons team. Omdat zij zich nu ook echte Geuzenaren mogen noemen wilden we natuurlijk allemaal graag winnen. Alleen echte Geuzenaren dragen natuurlijk ook de prachtige kleuren rood en zwart net als de Meer. Wat nu? Gelukkig had onze Fer daar iets op bedacht en kwam aan met 18 prachtige groene tenues. Niet zomaar groene tenues, maar die van de heren 1!

Het zonnetje scheen en we verzamelden ons vroeg op het veld. Na wat gedoe met wekkers en andere zaken stonden we met 18 man in ons hippe groene pakje klaar om te beginnen. Onze eigen topper Lara stond weer op doel en we begonnen zelfverzekerd aan onze laatste bekerwedstrijd. Misschien moesten we wennen aan onze nieuwe kleur, maar het begin van de wedstrijd ging niet lekker. Ferry schrok zich kapot. Dit was niet wat hij van zijn dames had verwacht. Gelukkig kwam er een geweldig doelpunt van Bessie. In de rust stond het 1-0. We werden streng toegesproken door Ferry en training assistent Maja. Dit konden we echt veel beter.

In de tweede helft ging het gelukkig beter en gaven we alles. Al snel maakte Shana haar eerste doelpunt en stond het 2-0. De avond ervoor werd zij nog gespot in de kroeg met een vodka spa rood en nu maakte zij een prachtig goal. Daarna werd het al snel gevaarlijk want de Meer pakte ons terug. Eerst werd het 2-1 en daarna werd het 2-2 vanuit een vrije trap. De spanning was om te snijden. Onze geliefde supporters moedigde ons aan. We streden door en daar kwam de pegel van Amber waar we allemaal op zaten te wachten. Helaas werd het 3-3 en hadden we nog 10 minuten om dit recht te zetten. Het was close, maar het vierde doelpunt kwam er net niet en we moesten toegeven aan gelijkspel.

Volgende week beginnen we aan onze echte competitie en dit belooft in ieder geval heel veel goeds. We hebben er zin in!