Datum

1 september 2018 9:30

Accommodatie

Onbekend

Na 3 weken intensief te hebben getraind met onze nieuwe trainer/coach Ferry was het dan deze zaterdag tijd voor de eerste wedstrijd. Om 08:10 hadden we afgesproken om met z'n allen naar de wedstrijd te rijden vanaf de bloemenstal en IEDEREEN WAS OP TIJD! Dat was al overwinning nummer 1 van vandaag. We waren allemaal bloednerveus en we hadden nog steeds geen keeper dus dat was ook al weer een beetje jammer. De eerste helft begon met Annabelle in het goal. En de tweede helft was Bessie weer de fantastische keepster die ze altijd is. We voetbalde gelijk al wat beter dan TOB met mooie combinaties en ookal zitten er wat nieuwe mensen in ons team, iedereen vond elkaar gelijk in het veld alsof we al jaaaaaren samenspeelde. Helaas viel al snel de 1-0 voor TOB door een stomme doorbraak van hun spits.

We bleven redelijk positief maar toen viel de 2-0 en was het even lastig om vrolijk te blijven (vooral voor sommigen... ).

Vervolgens maakte Amber een prachtig doelpunt en stond het 2-1. We werden al weer blijer! Ons voetbal was overduidelijk beter dan dat van TOB en conditioneel waren we ook sterker dus het was fijn om te merken dat de zware trainingen van Ferry daadwerkelijk nut hebben.

We roken het gelijkspel en wilde alles eruit halen, onze Shana maakte helaas net geen goal maar het was so close! Sien had misschien maar 2 uur geslapen maar daar was niks van te zien in haar voetbal en bleef door vechten.

De 3-1 viel helaas door een prachtige vrije trap in de kruising die onhoudbaar was.

Toen knalde Lotte vanuit een corner de bal prachtig het net in met een power waar je u tegen zegt. Het stond 3-2 en we hadden nog 7 minuten. We probeerde maar helaas bleef de stand 3-2. Onze man of the match was overduidelijk Iris die elk duel won en iedereens fouten oploste en als een crazy goede linksback bleef doorvechten. Iedereen was on fire maar deze meid was toch wel echt even de MOTM. Ferry was tevreden over ons voetbal en wij ook. Helaas geen winst of gelijkspel maar qua voetbal hebben we wel gewonnen. Op naar de volgende wedstrijd!!