Zaterdag 2 speelde een echte 2 - 2 wedstrijd

Datum

27 oktober 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

Dat zei Robin na afloop. Hoewel AFC veel aan de bal en in de aanval was, maakte Hein de 1 - 0. Dit tegendoelpunt prikkelde AFC nog meer om in de aanval te gaan. Onze verdediging, vooral onze keeper, die zoals gewoonlijk ons team weer prima coachte, had er hun handen vol aan. De gelijkmaker hing in de lucht, en viel er ook uit: 1 - 1. De 2 - 1 van GeuzenMiddenmeer werd afgekeurd wegens vermeend hands. Er werd luid om de VAR geroepen, maar helaas. Het was tenslotte AFC dat voor de rust scoorde: 1 - 2.
Na een heerlijke espresso van gastvrouw Karen  gedronken te hebben zag ik in de tweede helft een gekantelde wedstrijd: het was nu GM dat het spel domineerde, maar het duurde lang voordat er echte doelkansen kwamen. Na 30 minuten gaf Hein een gave voorzet van links, die Koen er zonder moeite inkegelde: 2 - 2. Hierna volgden nog enkele kansen voor GM, ballen die als rijpe appelen in de 16 waren beland, maar het eindtikkie van een GM-kicks ontbrak er aan, dat van een tegenstander had ook volstaan.
Achter beide doelen hangt het spanbord: "100% VOETBAL". Nou, deze wedstrijd haalde die 100% niet, vond ik. Aan wie dat lag, zeg ik niet, want dan word ik te vooringenomen genoemd.